• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Плідна співпраця – запорука результативності

Плідна співпраця – запорука результативності

2020-07-15

Позашкільна освіта посідає важливе місце у навчанні, вихованні, всебічному розвитку та соціалізації підростаючого покоління. Головне завдання Канівського міського центру туризму – це виховання юних громадян, патріотів своєї держави засобами туризму, кразнавства, військово-патріотичної роботи, культури, мистецтва, спорту. Заняття в творчих об’єднаннях Центру туризму допомагають учнівській молоді міста здобути нові знання і вміння, застосувати їх на практиці та проявити найкращі здібності.

Тільки за минулий 2019-2020 навчальний рік наші вихованці туристсько-краєзнавчих та військово-патріотичних гуртків стали призерами у найвагоміших заходах, таких як Всеукраїнські та обласні експедиції, конференції «Моя батьківщина – Україна» (І, ІІ та ІІІ місце), «Українська революція: 100 років надії і боротьби» (ІІ місце), «Герої не вмирають» (ІІІ місце), «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття», фотоконкурсах (ІІ та ІІІ місце). Вихованці спортивного напряму здобули перемоги у Чемпіонаті та Кубку Європи з гирьового спорту (чотири І-х місця), Чемпіонаті України з гирьового спорту серед школярів (ІІ місце); Чемпіонаті області та південної волейбольної ліги серед дівчат ( І, ІІ та два ІІІ-х місця). Вихованці гуртків художньо-естетичного напрямку вибороли ІІ-ге та три ІІІ-х місця у міжнародному мистецькому конкурсі «Штурм». Наші досягнення – це результат кропіткої роботи педагогічного колективу закладу та взаємодії і підтримки громади міста, міської влади, батьків та благодійників.

Колектив Канівського міського центру туризму висловлює вдячність, насамперед, міському голові Ренькасу І.О., працівникам підрозділів виконавчого комітету Канівської міської ради, міському відділу освіти (Голда Н.А.) за всебічну підтримку розвитку освітнього середовища, фінансування та проведення ремонтних робіт, сприяння впровадженню нових форм роботи з учнівською молоддю міста.

Щира подяка депутатам Сергію Ткаченку, Володимиру Коржову, Валентині Чиж, Віктору Золіну, Сергію Засенку, Галині Каретніковій, Миколі Козину за фінансову підтримку та сприяння відродженню водного туризму в місті (придбання та заміна облуди байдарок, передача польськими друзями нових каяків та контейнеру для їх зберігання, встановлення приплаву на озері Лимарка); за підготовку матеріальної бази (закупівля телескопу, мікроскопів, комп’ютера) до відкриття краєзнавчо-дослідницького гуртка з вивчення мікро та макросвіту. За благодійну допомогу вдячні ТОВ «Ергопак», Канівській філії ТОВ «Клуб сиру», ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Дякуємо також ГО «Союз ВДВ», ГО «Сонце над Дніпром», МГО «Міжнародний союз козацтва», Канівській міській організації ТСОУ, Канівським спілкам ветеранів Афганістану, прикордонників, спортклубу «Івазар», міському відділу культури, міському будинку культури, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, канівському об`єднаному міському військовому комісаріату, Канівському коледжу культури і мистецтв, ГО «Центр культури і мистецтв», ГО «Разом», працівникам КП «Управління ВКГ», КП «ЖЕК», КП «Місто», лісового господарства, поліції, медичним працівникам, педагогам міста за допомогу в організації та проведенні масових заходів міського рівня, підтримку участі у масових заходах всеукраїнського рівня (Міський відкритий туристсько-спортивний, військово-патріотичний зліт учнівської молоді; Міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»); Міський пам’ятний військово-патріотичний захід «Доки пам’ятаємо – живемо» з нагоди річниці Дніпровської повітряно-десантної операції, туристсько-спортивні змагання, квести, культурно-мистецькі творчі проекти та концерти, сприяння участі у Всеукраїнському вишколі «Джура-Десантник»).

За допомогу в проведенні краєзнавчо-пошукової роботи з вихованцями, науковий супровід та підготовку пошукових матеріалів до друку дякуємо науковим працівникам науково-дослідних відділів Шевченківського національного заповідника, Канівського природного заповідника, Клубу-музею ветеранів війни і праці, працівникам бібліотек, музеїв, архіву, краєзнавцям, громадським активістам міста.

Дякуємо своїм вихованцям та їх батькам за активну участь в розвитку закладу, за участь у масових заходах, проектах, конкурсах, за підтримку і розуміння колективу. Вдячні за інформаційну підтримку, яку ми завжди маємо завдяки працівникам місцевих ЗМІ «Дніпрова зірка», «Віка», «Канівчанка», «Kanos». Дякуємо всім, хто допомагає нам у важливій справі – вихованні підростаючого покоління справжніми патріотами незалежної держави.

Тетяна ДОРОШЕНКО

директор Комунального закладу

«Канівський міський центр туризму

Канівської міської ради Черкаської області»

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi