• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вихованці Центру туризму – лауреати Міжнародного мистецького конкурсу «Штурм»

Вихованці Центру туризму – лауреати Міжнародного мистецького конкурсу «Штурм»

2020-03-04

/Files/images/87031446_3563470710392971_8521759047102234624_n.jpg
28 лютого – 1 березня вихованці вокально-етнографічного клубу «Родина» (керівник Шаманаєва Г.Г.) та гуртка «Хореографія» (керівник Яценко Н.І.) успішно дебютували на Міжнародному мистецькому конкурсі «Штурм», який проходив у м. Черкаси. Головним завданням конкурсу було виявлення обдарованих дітей та молоді, підсилення впливу професійного мистецтва у національно-патріотичному та естетичному вихованні підростаючого покоління.
Серед 170 вокалістів конкурсу дипломами лауреатів ІІІ-го ступеня та бронзовими медалями нагороджені Онищенко Даша (4-та вікова категорія,11-13 років) та Ткаченко Мирослав (2-га вікова категорія).
Не менш складною була й боротьба в номінації «Хореографія». Диплом лауреата ІІ-го ступеня та срібну медаль вибороли вихованці колективу «Покоління NEXT» (наймолодша група) за танець «Зірочки». Дипломом лауреата ІІІ-го ступеня та бронзовою медаллю нагороджена Онищенко Даша за контемп-соло.
Варто відмітити, що на конкурсі були представлені майже всі види мистецтва у вікових категоріях від 5 до 26 років. Вимоги до конкурсантів були дуже високі, тому зайняти призове місце було надзвичайно важко.
Пишаємося нашими вихованцями, дякуємо їх батькам та керівникам Галині Шаманаєвій і Наталії Яценко за наполегливу та результативну працю. Такий результат – це вагомий внесок у національно-патріотичне виховання підростаючого покоління Канева засобами мистецтва.
Тетяна ДОРОШЕНКО, директор Канівського міського центру туризму
Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi